hahahha ahahhahah ahahahah ahahahahhaha hahahahha hahaha joj dragi boze, prvo sta sam pomislila kad sam zagledala ovaj video je to, da si stoposto poludeo i poceo da pevas hahahhahahaaha hahahhaha ovaj tip je izdaleka isti kao ti a za muziku? eh pa obecao si mi ponovo kod zeljka, neces valjda slagati?
njegove okice su crne i ne plave . hehe a jesil tu pesmu odabrao samo zbog toga, da me podseti na tvoj nevino-sarmantan osmeh, koji je skoro identican sa njegovim? nego smekeru, da te nesto priupitam..... odkad ti iz cistokrvnog okorelog obozavatelja klasicne muzike predje na narodnjake?
i ja sam imala iste te probleme i da nebi osobe pod nickom "posetilac" bi takvih neuspelih pokusaja bila cela hrpa haha i ovom prilikom "posetilac" jos jednom ti hvala. evo vidi, prvo ovako napises: [VIDEO] onda preneses adresu pesme koju zelis (napravis sve isto kao sto si napravila u predhodnoj tvojoj poruci, na ovu prvu tvoju poruku mislim) posle toga napises ovako [/VIDEO] i sa tim je zakljucen prenos
izvini, pogresno sam napisala. prvo izaberes pesmu i kopiras adresu isto tako kao sto si napravila u prvoj poruci, onda dodjes na forum i napises [VIDEO] te dodas kopiranu adresu. posle toga napises [/VIDEO] i to je to.
izvini, pogresno sam napisala. prvo izaberes pesmu i kopiras adresu isto tako kao sto si napravila u prvoj poruci, onda dodjes na forum i napises [VIDEO] te dodas kopiranu adresu. posle toga napises [/VIDEO] i to je to.
hahaha izvinjavam se, pogreskom sam poslala jos jednom istu poruku pa iako ni sama ne znam, kako mi je to uspelo . ali kako ono kazu od viska glava ne boli