Forum
Forum :: Search by forum :: Forum Options :: Forum`s Top

Pricaonica & Druzenje > Caskanja > Zbog cega muskarci varaju?

deni #1

11.Jan.2009. 16:11:04
Zbog cega muskarci varaju?

zanima me odgovor na ovo pitanje,nadam se da ce jedan "gentleman" odgovoriti iskreno.
jargo #2

11.Jan.2009. 19:20:40

Zbog same zene
deni #3

11.Jan.2009. 19:41:55

Moze malo opsirnije?
epi #4

20.Jan.2009. 13:57:46
to ni froyd nezna

razlog je kod svakog drukciji

-----------------
istorija je uciteljica znanja
ljubo67 #5

23.Jan.2009. 08:10:37

hm! zasto varaju- zasto da ne! a zasto varate vi ???muskarac moze da prevari za par minuta i za jos manje vremena sve zaboravi a vama su ipak potrebne neke emocije! pa ko je sada vise zgresio ??? ali samo avantura i tu je kraj ! e sada moze da traje duze ili krace! a zasto se sve to desava- pa iz radoznalosti ili potrebe za sexom koja nedostaje ! ljubav sa ovim ne treba mesati a ko krene i to da mesa , mozda se i razidje sa osobom sa kojom je ziveo! zato cist sex bez obaveza! sve ovo pisem iz iskustva pa mala razmisli i hrabro napred a pamet u glavu i ne dvoumi se puno!-godine lete i kada se odlucis mozda na to,-hoces li onda imati sa kim?? napisao sam ti ovaj odgovor i u temi za avanturu ! to ti dodje skoro na isto sto se odgovora tice! a kakvo je tvoje misljenje o ovome???
deni #6

23.Jan.2009. 19:38:31
.....

Ja dobro djete,ne varam

Pitam iz radoznalosti,jer u pravu si....ne mogu sa nekim imati sex,
a ne osjecati nista prema toj osobi.
Zaostala malo po tom pitanju (kazu moje kolegice)
Inna #7

31.Mai.2009. 22:52:35

to proizilazi iz njihove nesigurnosti,pa tako dokazuju da su pozeljni.
okisha1 #8

29.Jul.2009. 21:17:40

...hm..

...ne mislim da svi muskarci ili muzevi varaju,ali mislim da nisu jedini koji su sposobni za tako nesto,naravno.
verujem da se prevare desavaju iz razlicitih razloga.....kako kod muskaraca tako i kod zena.to moze biti lecenje kompleksa,dokazivnje,nedostatak paznje,izgustiranost,nezadovolljstvo u braku ili pak na drugim poljima,pa pokusaj dizanja samopouzdanja.....ili jednostavno hemija.ne postoji osoba koja nije sposobna za prevaru,jer ljubav nema veze sa time...zato nikada ne recite nikada....
========
"ono sto nas ne ubije samo nas cini jacim"
Sekretar #9

14.Okt.2009. 13:34:21

Pogresno je pitanje Deni. Pravilnije je : Zasto ljudi varaju?

A ima mnoooooooogo odgovora.
1.Zabranjeno voce?
2.Ljubav?
3.Pozuda?
4.Alkohol?
5.Drustvo?
6.Partner?
7.Strah?

i ko zna koji jos razlozi. Jedno je sigurno, ne postoji opravdanje koji god da je razlog. Jer onaj koji vara to radi prvo sebi. Tim cinom osoba koja je prevarila nekoga je pljunula sebi u lice i sve sto je ikada rekla svom partneru postaje laz. To ce videti svaki put kada stane pred ogledalo.
deni #10

14.Okt.2009. 19:01:03

Razlog sto nikad nebi privarila je da postujem sebe,
bas kao sto si rekao,mislim da bi s tim ponizila samu sebe,
u svakom slucaju bi kod zelje za necim novim,
prvo prekinula postojecu vezu i tek onda zapocela nesto novo.
VEneRIca #11

22.Okt.2009. 11:46:34

Flert i avantura nije varanje i to se moze desiti svima... zato ove dvije stavkice ne uzimam za ali, biti u vezi ili braku a duzi period odrzavati ili biti na dvije stolije ce pogubno i ponizno i zbunjujuce i tesko tome ko je u tome #-B
Evergrin #12

25.Nov.2009. 07:10:11
ja nikad nisam varao i nikad neæu ... a verujem da neæe ni Danjnja

test spot ya drugi sajt

&feature=related
jago #13

01.Dez.2009. 19:59:45

Zato,sto dok varaju ne misle na:fudbal,košarku,lov i ribolov a pogotovu na SVOJU lepšu polovinu.
oli #14

15.Dez.2009. 01:05:52

Jednostavno pitanje...
Isti razlog je kod oba spola.....
Zato mi muskarci znamo zbog cega varamo i kada to radimo!
Ali ako se ljepsi spol pita?
Zbog cega ZENEi varaju?
Na to pitanje cete si najbolje same odgovoriti.
Kada si odgovorite same.....onda znajte da i nema neke razlike izmedu MUSKOG i ZENSKOG varanja.
I to je odgovor zasto NETKO vara!
DiegoMauricius #15

18.Dez.2010. 19:42:53
Zar mislis da on radi isto sa svalerkom?

Moze biti da su (ajde u nedostaku bolje reci da kazemo) ograniceni tako da ne mogu, ne znaju ili ne smeju da zacine svoju vezu. Neko bi reko da im je mozda cak i stalo kad nece da nametnu, recimo neke malo perverznije stvari... A ustvari varanje i nema veze sa seksom ali da ne duzim.

Du hast nicht genug Privilegien um in diesem Forum zu antworten.